Els espais comercials en desús de Manlleu esdevenen una gran galeria d'art

Arrenca la segona edició de Manlleu Galeria d'Art, amb moltes activitats complementàries

per Osona.com , 6 de novembre de 2015 a les 16:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un local d'exposició de l'anterior. edició Foto: MGA


La segona edició de Manlleu Galeria d'Art (MGA) una mostra d'art contemporani innovador en espais comercials buits de Manlleu, s'inaugura aquest divendres, a dos quarts de set de la tarda, quan es farà una visita guiada pels set locals que participen de la campanya. Tot seguit, a l'Espai Express es veurà una actuació de dansa contemporània de ''Les Filles Föllen''.


Els tres mesos vinents, Manlleu es convertirà en una galeria d'art on els aparadors i els locals comercials en desús seran els marcs, sales i vitrines de les mostres d'art contemporani innovador.
 
 
 


 

Mapa amb el recorregut de les obres expossades Foto: Manlleu

MGA és un esdeveniment que neix amb la voluntat d'apropar l'art al carrer, i al mateix temps, treure'l del seu lloc habitual d'exposició. En aquesta segona edició es continua treballant per esdevenir un punt de trobada on els artistes, consumidors d'art i curiosos entrin en contacte. Els vianants es trobaran l'art al carrer mentre facin el seu passeig habitual pel centre de la ciutat. 


Entre les novetats, aquest any, Manlleu Galeria d'Art passa a ser de cooperació pública i privada. En aquesta nova edició s'aposta per una aliança entre Ajuntament i col·laboradors del projecte. A més a més, d'aquesta manera s'amplia la comunitat d'artistes contemporanis. En l'edició anterior tots els participants eren artistes locals i enguany s'ha ampliat el radi.

D'altra banda se sumen a la campanya un seguit d'activitats complementàries que tindran lloc al llarg dels tres mesos que dura la campanya MGA. Els dies que hi ha programada una activitat se seguirà sempre la mateixa estructura, l'inici de l'activitat a dos quarts de set de la tarda al local 1 (Doctor Fleming, 16) amb una visita guiada pels set locals restants. I tot seguit l'activitat programada.


Programació detallada:

El pròxim dia 20 de novembre, visita guiada + xerrada ''Art urbà, art global''
El 15 de gener, visita guiada + taula rodona
29 de gener, visita guiada + cloenda i pintura en directe
 

Més informació i programa

 

Participació