La festa-homenatge al Roc 34 es repetirà aquest dissabte

Segona edició de la iniciativa, que l’any passat va concentrar més de mil persones

La festa del passat dissabte a Ladisco
La festa del passat dissabte a Ladisco
Redacció Osona.com
06 de novembre del 2015
Actualitzat el 07 de novembre a les 8:27h

Més de mil persones van participar el 3 de maig de 2014 en una festa-homenatge al Roc 34, coincidint amb el trentè aniversari de la mítica i ja desapareguda discoteca. La festa es va celebrar a Ladisco de Gurb, i va tenir un to molt emotiu. No hi van faltar les sorpreses ni els elements decoratius que recordaven el local.

Els organitzadors han decidit fer un altre “homenatge al gran mite”, amb una segona edició de la iniciativa. La festa es farà aquest dissabte, 7 de novembre, també a Ladisco. De tot plegat, en els propers mesos, en sortirà un documental de vídeo sobre la discoteca.

 

Cartell de la festa

En aquesta segona festa d'homenatge hi haurà a la cabina un dels creadors del fenomen dels MaxMix, el DJ Toni Peret, per posar els millors temes de les dècades dels anys 80 i 90. Toni Peret porta una llarga experiència realitzant compilacions discogràfiques i ha punxat en les millors sales; aquest estiu ha estat treballant en el projecte "Children of the 80" a Eivissa. Per altra banda, els assistents podran gaudir de l'actuació d'Amparo Río, que dins el projecte New Limit va crear un bon grapat d'èxits discotequers com Scream, Lies o Smile, que interpretarà en directe a la sala. Tan Toni Peret com New Limit havien actuat al complex Roc 34. La cabina serà compartida amb Albert FM, DJ i un dels promotors de iLoveRoc34. Albert realitza setmanalment programes a Ràdio Vic i a Ràdio Voltregà amb la música que es posava al Roc 34.

Les entrades tindran un preu de 15 euros a guixeta durant la festa i també s'han posat a la venda entrades anticipades a preu reduït de 12 eutros, a diversos establiments de la comarca i al web de Ladisco.

Galeries de fotos:
- Festa I Love Roc 34, 2014 (I Love Roc 34)
-Elecció de Miss Catalunya 1993 al Roc 34  (La Marxa)
-Recull de fotos del Roc 34 (La Marxa)

Una de tantes vetllades a l'Inn del Roc 34. Foto històrica: La Marxa
Arxivat a