Gurb inaugura la reforma del teatre municipal de l'Esperança

L’acte, diumenge en el marc d’una jornada de portes obertes, comptarà amb la presència de la consellera Meritxell Borràs

Redacció Osona.com
03 de novembre del 2015
Actualitzat a les 18:26h

El teatre municipal, ja reformat Foto: Dívik


Gurb inaugurarà el proper diumenge, 8 de novembre, al matí el teatre municipal de la Sala del Molí de l’Esperança, un espai escènic ja present en aquest emplaçament però que s’ha sotmès a una reforma per tal d’adaptar-lo als requeriments de la normativa actual. El teatre està dotat de vestíbul, camerino, noves butaques i un equip de so i il·luminació d'última tecnologia.

L’acte s’emmarcarà en una jornada de portes obertes als diversos equipaments municipals presents a l’Esperança com són l’Ajuntament de Gurb, el consultori, el casal de la gent gran, la sala de cultura, el centre de dia i el Punt Jove.

La inauguració del teatre comptarà amb la presència de la consellera de Governació de la Generalitat, Meritxell Borràs, i el diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, a banda de les autoritats municipals.

Durant les portes obertes hi haurà una àrea infantil amb inflables i zones de joc.

L’alcalde de Gurb, Joan Roca, afirma que: “La inauguració del nou teatre culmina la remodelació del recinte de l'Esperança que hem fet els últims anys amb molt d’esforç. Ens sentim humilment orgullosos del resultat final i volem compartir-lo amb els gurbetans i gurbetanes, la raó de ser d’aquest complex de serveis”.

Jornada de portes obertes al recinte l’Esperança de Gurb

11.00 h.  Inici portes obertes i recorregut de les autoritats pels diferents espais. Signatura al llibre d’honor de l’Ajuntament i tall cinta inaugural.
12.30 h. Parlaments institucionals.
13.00 h. Piscolabis i fi de festa.