Les bruixes ballen a Viladrau

La representació teatral recrea els judicis de bruixes que van tenir lloc al poble entre 1618 i 1622 | El muntatge reuneix uns dos mil espectadors

Ball de bruixes a Viladrau, el passat dissabte
Ball de bruixes a Viladrau, el passat dissabte | Joan Parera
Redacció Osona.com
02 de novembre del 2015
Actualitzat el 03 de novembre a les 8:33h

Viladrau va representar aquest dissabte, 31 d’octubre, el Ball de Bruixes, un muntatge teatral que recrea els judicis de bruixes que van tenir lloc al poble entre 1618 i 1622. Com cada any, l’espectacle es va celebrar la vigília de Tots Sants i estava protagonitzat per un grup de bruixes caracteritzades de l'època. L'espectacle formava part del programa de la Fira de la Castanya, que enguany va arribar a la seva 21a edició.

L'espectacle va tenir una gran afluència de públic, unes dos mil persones segons els organitzadors. El muntatge no va decebre, amb una gran escenografia i música en directe.

El Ball va començar a les 10 del vespre al voltant d'una foguera que es va encendre al centre de Viladrau. Va ser l’activitat principal d’una jornada amb diferents propostes d’oci, entre les quals destacava el 18è Concurs de menjar castanyes. Després, hi va haver una castanyada popular i sopar, i posteriorment música i ball en directe amb ''Les Bruixes del Titó''.

El Ball de les Bruixes, però, va ser el plat estrella d’un cap de setmana complet. El diumenge, dia de Tots Sants, hi va haver la 21a Caminada popular de Font en Font i la sortida Descobreix amb una bruixa de Viladrau les plantes remeieres.

Entre d'altres activitats, el dissabte a les 5 de la tarda també es va celebrar jl Joc d'orientació al bosc de la Tremuja i, després, es va organitzar un taller de maquillatge de bruixes a la plaça Major.

---------------------
Galeries de fotos de la Fira de la Castanya de Viladrau:
- 2015 (Ball de les Bruixes)
- 2012
- 2011
- 2010
- 2009
 

Ball de les Bruixes de Viladrau el passat dissabte. Foto: Joan Parera