FOTOS El Barça revalida a Vic una disputada Supercopa d'hoquei patins

Els blaugranes s’imposen al Liceo (6-5) amb un gol d’or de Pablo Álvarez | El CP Vic cau a les semifinals contra el Liceo a la tanda de penals

Els jugadors del Barça celebren el títol
Els jugadors del Barça celebren el títol | José M. Gutiérrez
Redacció Osona.com
02 de novembre del 2015
Actualitzat a les 16:32h

El FC Barcelona ha revalidat aquest diumenge la Supercopa de Espanya d'hoquei patins, que s’ha disputat el cap de setmana a Vic, després d’imposar-se a la pròrroga al HC Liceo (6-5), amb un gol d’or de Pablo Álvarez, en un matx emocionant que s’ha decidit en el temps suplementari. El Barça s’ha imposat per la mínima el HC Liceo en un partit vibrant i amb alternatives entre els dos conjunts.

El partit ha tingut un inici amb molts gols. Quan s’havien disputat uns segons de partit, una contra dels blaugranes l’ha culminat Pablo Álvarez, amb un xut ras que s’ha colat per sota el cos del porter Malián. El Liceo no s’ha arronsat i ha buscat el gol i l’ha aconseguit en un penal a favor, amb l’empat de Jordi Bargalló. Els jugadors de Ricard Muñoz, en menys d’un minut, s’han pogut avançar, amb un altre penal, que Marc Gual ha aprofitat per posar el 2 a 1 en el marcador.

A partir d’aquí, els dos conjunts s’han tancat més en defensa i s’han pogut veure poques ocasions de gol en un estira-i-arrosa entre els dos equips. Ha estat a partir del minut 10 quan els dos conjunts han endurit el joc. Malgrat això, hi ha hagut alternatives i ocasions clares. De fet, el Liceo ha aprofitat una jugada embolicada per empatar de nou a través de Bargalló. Un resultat que no s’ha mogut abans del descans.

Un jugador del Vendrell pica un penal, en el partit contra el Barça. Foto: José M. Gutiérrez

El Liceo ha pres la iniciativa després del pas per vestidors i el ritme de joc ha augmentat. Malgrat tot, de nou Marc Gual, en una falta directa, ha col·locat el 3-2. Bargalló ha fet el 3-3 en superioritat numèrica, però en la següent jugada Eduard Lamas ha tornat a posar per davant el Barça (4-3). Els blaugranes, còmodes a la pista, han anotat el 5 a 3 en una passada de Marc Gual cap a Pablo Álvarez al segon pal.
Però, tot i els dos gols de diferència, el Liceo ha pogut empatar, a través de Toni Pérez i amb un altre gol de Dava Torres, aquest de penal (5-5).

Però el triomf final blaugrana encara havia d’arribar i s’ha consumat en una contra ràpida del Barça, que, finalment, ha suposat el 6 a 5 de Pablo Álvarez, amb passada de Matías Pascual. Un resultat i una victòria que fa que els blaugranes sumin la seva novena Supercopa d’Espanya i la cinquena consecutiva des de la temporada 2011/12.

Fitxa tècnica del partit

El Vic cau a les semifinals

El dissabte es van disputar les semifinals del torneig. El CP Vic va caure a la tanda de penals amb el Liceo, després que el partit finalitzés amb empat a 5 i amb polèmica arbitral, en unes decisions que van perjudicar els vigatans. En l’altra semifinal, el Barça va guanyar el Moritz Vendrell per 4-3.

Pinya dels jugadors del CP Vic. Foto: José M. Gutiérrez