L'històric «Ball de Bruixes» de Viladrau, abans de Tots Sants

La representació teatral recrea els judicis de bruixes que van tenir lloc al poble entre 1618 i 1622

Ball de bruixes a Viladrau
Ball de bruixes a Viladrau | Luis Salinas
Redacció
29 d'octubre del 2015
Actualitzat a la 13:24h

Viladrau reviurà aquest dissabte, 31 d’octubre, el Ball de Bruixes, una representació teatral que recrea els judicis de bruixes que van tenir lloc al poble entre 1618 i 1622. Com cada any, l’espectacle se celebrarà la vigília de Tots Sants i estarà protagonitzat per un grup de bruixes caracteritzades de l'època. 

El Ball s’iniciarà a les 10 del vespre al voltant d'una foguera que s’encendrà al centre de Viladrau i serà l’activitat central d’una jornada amb diferents propostes d’oci, entre les quals destaca el 18è Concurs de menjar castanyes. Després, hi haurà una castanyada popular i sopar, i posteriorment música i ball en directe amb ''Les Bruixes del Titó''.

Caminada per Tot Sants

El Ball de les Bruixes, però, serà el plat estrella d’un cap de setmana complet. Al dia de Tots Sants hi haurà la 21a Caminada popular de Font en Font i la sortida Descobreix amb una bruixa de Viladrau les plantes remeieres.

Entre d'altres activitats, el dissabte a les 5 de la tarda també se celebrarà el Joc d'orientació al Bosc de la Tremuja i, després, s'organitzarà un Taller de maquillatge de bruixes a la Plaça Major.