L'Hospital de Vic crea una «app» per accedir a serveis des del mòbil

Es poden consultar les visites programades o geolocalitzar el centre on es vol anar

Anastàsia Klimkovich
29 d'octubre del 2015
Actualitzat el 02 de novembre a les 19:15h

La nova aplicació del Consorci Hospitalari de Vic Foto: CHV


El Consorci Hospitalari de Vic ha posat en marxa una app perquè els pacients puguin accedir des de el seu telèfon mòbil o tauleta en línia al seu perfil de manera fàcil, segura i personalitzada. De moment és una primera versió i inclou la utilitat de consultar les visites amb el especialista, les proves que tinguin programades i geolocalitzar el centre on hem d'anar.

Anualment, s'atenen 180.000 mil visites en les consultes externes del CHV. L'objectiu és donar més comoditat als usuaris i ajudar a l'Hospital a reduir les visites no presentades i trucades telefòniques per agilitzar el servei. L'aplicació, disponible per sistemes Android i Apple, es pot descarregar accedint des de el mòbil, i a la mateixa pàgina registrar-se per accedir al perfil personal.

Aviat, l'app incorporarà també l'opció de consultar a temps real l'espera prevista per Urgències, i s'està treballant per sumar més eines, com la de modificar en línia el dia i hora de les visites o consultar també la programació dels fills o avis al nostre càrrec.
Arxivat a