Manlleu es deixa seduir per una nova edició del Mercat de Vi i Formatge

El certamen aplegarà al llarg del dia d'avui parades de gran varietat de vins, cervesa, ratafia, i una mostra de formatges artesans

Una de les parades del Mercat del Vi i Formatge, en una edició anterior
Una de les parades del Mercat del Vi i Formatge, en una edició anterior | Adrià Costa
Redacció
31 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:32h

Una de les parades del Mercat del Vi i Formatge Foto: Adrià Costa


Manlleu celebra al llarg del dia d'avui, davant del Mercat Municipal, una nova edició del Mercat de vi i formatge. El certamen, que coincidirà al matí amb el mercat setmanal, aplega més d'una vintena de parades de productes artesans en què són protagonistes el vi i el formatge. Romandrà obert des de les 9:00 fins a les 20:00 hores.

El Mercat inclourà una gran varietat de vins de DO Empordà, DO Penedès i la DO Conca de Barberà i també comptarà amb la participació dels Ratafiaires d'Esparreguera amb la Ratafia de l'avi Guillem, i la cerveseria Gàrgola.

El formatge el distribuirà la Formatgeria Roura-Soler, de la Vall de Camprodon, la de Cal Maties de Moià amb formatges de búfala, la d'Artefor de Vilassar de Dalt amb formatges d'ovella i altres, i la de Cal Quitèria d'Almacelles amb els seus formatges artesans de llet de cabres catalanes. També hi haurà formatges de cabra de Canàries i francesos selectes, a més de iogurts i flams de mató.

S'hi trobaran també altres productes artesans com ara pa i coques o productes elaborats amb nous i garrapinyades, entre d'altres. 
 
Arxivat a