Osona es bolca amb activitats relacionades amb la Salut Mental

Programacions culturals i gastronòmiques per reivindicar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació

Anastàsia Klimkovich
28 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 14:35h
En motiu del dia mundial de salut mental, que es va celebrar el passat 10 d'octubre, Osona es bolcarà amb un seguit d'activitats a partir d'aquest dijous i fins el proper dissabte, 7 de novembre. El primer acte, dijous, tindrà lloc un Club de Lectura en col·laboració de les biblioteques d'Osona a les 19:30h a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. La sessió estarà dirigida pel conegut periodista Gaspar Hernàndez, autor de La Terapeuta, i el psicòleg de la FCMPPO i del CHV, Josep Manel Santos.

Més endavant, el dissabte, 7 de novembre, l'Associació d'Osona en Dansa i la Fundació CMPPO organitzaran un festival de dansa amb actuacions de dotze escoles de l'associació a l'Espai de Teatre i Cinema ETC de Vic.

Actes gastronòmics
 
Durant el mes de novembre, 10 restaurants d'Osona també hi contribuiran amb un nou plat elaborat per una parella culinària, una persona usuària del serveis de salut mental i un cuiner del restaurant. Les persones que demanin un d'aquests plats entraran en el sorteig d'una obra artística de la 9a edició de Parelles.

Al llarg del mes d'octubre la Universitat de Vic també s'ha apuntat als actes a favor de la salut mental amb un concurs fotogràfic a Instagram.

El dia mundial de la salut mental vol contribuir a millorar la qualitat de vida, a la no discriminació i a la igualtat d'oportunitats de les persones amb problemes de salut mental.
Arxivat a