El Club Natació Vic presenta els equips de la temporada 2015/16

Victòries dels nedadors Samar Khacha i Pau Moreno

Equips del Club de Natació Vic per la temporada 2015-2016
Equips del Club de Natació Vic per la temporada 2015-2016 | CN Vic
Anastàsia Klimkovich
27 d'octubre del 2015
Actualitzat a la 13:10h


Els equips de natació i triatló d'aquesta temporada del Club Natació Vic es van presentar aquest diumenge amb les fotos de grup i una desfilada de tots els components del club. Els més petits, preescola, prebenjamins i benjamins van fer una exhibició per tots els pares. 

D'altra banda, la nedadora del CN Vic, Samar Khacha, va participar amb la selecció d'Algèria en el campionat d'Àfrica de natació que es va celebrar al Caire, Egipte. Samar, va aconseguir tres medalles, una d'or a la prova de 200 de papallona, una de plata a la prova de 400 estils i la de bronze formant part del relleu 4x100 lliures. També va nedar les proves de 50 i 100 papallona on va acabar quarta, i la prova de 200 estils que també va fregar el podi i va aconseguir un altre quarta posició.

 

Samar amb la medalla d'or a la prova de 200 de papallona Foto: CN Vic


Pau Moreno, millor triatleta universitari

Pau Moreno del Vic ETB, va ser escollit el millor triatleta universitari. El curs anterior es va proclamar campió de Catalunya Universitari, en el triatló d’Osona i divendres es van lliurar els guardons a la secretaria general de l’esport. Va rebre el premi de mans d’Ivan Tibau el secretari d’esports de la Generalitat de Catalunya.
 

Pau Moreno rep el premi a mans d'Ivan Tibau Foto: CN Vic

Arxivat a