L'original comèdia «Animals de Companyia», a l'Auditori de Calldetenes

Des de el seu inici l'espectacle s'ha representat a més de 70 domicilis particulars

Anastàsia Klimkovich
28 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:06h

Imatge promocional de l'espectacle


L'obra de teatre Animals de Companyia creada per Estel Solé s'estrenarà el proper dissabte, 31 d'octubre, a les 21:30 hores al Teatre de Calldetenes. L'espectacle es va estrenar per primera vegada el novembre de 2013 a casa la dissenyadora d’interiors Bárbara Aurell, i encara després de dos anys es segueix representant a casa de qui ho sol·liciti a la seva web. Concretament la funció s'ha presentat a més de  de 70 pisos i cases de particulars a tot Catalunya, com també per llatinoamèrica. 

L'argument de l'obra tracta sobre una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor de cadascú. 

En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat i el de la sinceritat. Els egos i les enveges col·lidiran les unes amb les altres. És la constatació que la solitud i la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.