El Festival Protesta premia curts sobre l'Iraq, el Kurdistan i Bolívia

El final de festa es complementa amb un concert de Guillem Roma i Santi & Mariona Duet, que omple l'ETC de Vic

Vídeo promocional de la gala final del Festival Protesta
Vídeo promocional de la gala final del Festival Protesta
Redacció
23 d'octubre del 2015
Actualitzat el 26 d'octubre a les 10:56h
Spot de la festa final del Festival Protesta

Després d'una setmana de projeccions i conferències, el Festival de curtmetratges Protesta celebrarà aquest dissabte (19:00h) la gala final a l'Espai ETC de Vic i es donaran a conèixer els tres treballs guanyadors, dels dotze que han entrat a competició. El final de festa es complementarà amb dos concerts, de Joan Colomo i Guillem Roma, que ja ha esgotat totes les entrades anticipades.

Els organitzadors es mostren "satisfets" amb la bona afluència de públic que ha rebut el festival, que aquest any ha tingut com a fil conductor els ''pobles en lluita''. Al llarg de la setmana, els espectadors han pogut votar els curtmetratges i el recompte final donarà el premi del públic, juntament amb el premi a la millor ficció i el premi al millor documental.

Abans del lliurament de premis es farà una última taula rodona sobre “La Cultura com a eina de transformació social”, on hi participaran Roser Iborra, escriptora; Iván Prado, pallasso i membre de Pallasos en Rebeldía; Eva Marichalar, de l'aula de teatre de la UVic; Ernest Vila, camarògraf i membre també de Pallasos en Rebeldía; Helena Ojeda, gestora cultural en espais comunitaris; Xavier Artigas, documentalista i director de Ciutat Morta; Alicia Garcia, filòsofa, i Joan López, artista i formador de circ social a l'Ateneu Popular 9 barris. 

Periodistes, directors de cinema, economistes i filòsofs són alguns dels membres del jurat del Festival Protesta i compten amb una reconeguda trajectòria dins del món audiovisual o l’activisme.
Arxivat a