Una cinquantena d'estudiants de la UVic, becats per estudiar a l'estranger

Anastàsia Klimkovich
22 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:16h
Estudiants que han rebut la beca
Estudiants que han rebut la beca | UVic

Quaranta-vuit estudiants de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya que aquest curs participaran en programes d’estudi, pràctiques i cooperació a l’estranger van rebre aquest dimecrees un ajut del Grup BBVA i de la Fundació Antiga Caixa Manlleu (FACM). Les dues entitats han repartit un fons de 19.500 euros a 48 estudiants de la UVic-UCC. Una part d’aquests ajuts, corresponen a estudiants que s’acullen a programes de mobilitat d’estudi i pràctiques i, uns altres, a estudiants que participen en programes de cooperació. Els ajuts es lliuren en funció de l’expedient acadèmic.

Durant l’acte de lliurament, el rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, va agrair a les dues entitats els ajuts que "representen una gran oportunitat de formar-se a l’exterior". També es va lliurar un premi de 500€ al millor reportatge videogràfic entre els estudiants que van rebre la beca de mobilitat el curs passat. El guanyador va ser Marc Vila Terra, estudiant de la Facultat d’Empresa i Comunicació, amb un reportatge sobre la seva estada a Bath, al Regne Unit.
 

El guanyador Marc Vila Terra, en el moment de presentació el reportatge sobre la seva estada a Bath, al Regne Unit. Foto: Universitat de Vic

Arxivat a