Vic connectarà amb carrils bici les zones esportives i els centres educatius

Els regidors d'Esports, Urbanisme i Educació fan una prospecció sobre el terreny per comprovar quin és l'estat actual de les vies

Persones utilitzant el carril bici, davant de l'IES Jaume Callís de Vic
Persones utilitzant el carril bici, davant de l'IES Jaume Callís de Vic | Ajuntament de Vic
Redacció
22 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 14:36h

Persones utilitzant el carril bici, davant de l'IES Jaume Callís de Vic Foto: Ajuntament de Vic


L'Ajuntament de Vic vol connectar amb carrils bici les zones esportives i els centres educatius a partir dels carrils bici. La regidora d'Urbanisme, Fabiana Palmero, ha explicat que es tracta d'un projecte que està en fase d'estudi i que es vol implantar al llarg de la legislatura. Els regidors d'Esports, Urbanisme i Educació han fet una primera prospecció sobre el terreny aquest dimecres per comprovar l'estat actual de les vies. Actualment, la ciutat compta amb una xarxa de carrils per a bicicletes de 35 quilòmetres.

Palmero ha explicat que la principal mancança amb què s'han trobat els regidors ha estat que els trams no estan ben connectats. Per la seva banda, el regidor d'Esports, Josep Maria Roca, ha assenyalat que l'objectiu del projecte de connexió és facilitar un transport "ràpid, lliure, fàcil i còmode".

El regidor d'Educació, Àlvar Solà, ha afegit que també impulsaran campanyes de conscienciació i d'informació entre els ciutadans, perquè assegura que han constatat que hi ha persones que les desconeixen i, per exemple, van a peu per les vies reservades exclusivament a les bicicletes.
Arxivat a