«eBoletsLite», l'aplicació que t'ajuda trobar bolets

Redacció
22 d'octubre del 2015
Actualitzat a la 13:59h
Captura de pantalla de l'app
Captura de pantalla de l'app | eBoletsLite

Captura de pantalla de l'app

Els amants del bolets ja tenen la seva pròpia aplicació per a mòbil. Es diu eBoletsLite i es tracta d'un programa de "predicció micològica" amb base científica que permet visualitzar sobre el mapa de Catalunya les diverses espècies de bolets. És a dir, l'app mostra en quines zones és més probable que trobem rovelló, pinetell, fredolic o llenega negra, entre altres.

L'eBoletsLite té diferents eines per facilitar la localització dels bolets, com ara un filtre perquè només aparegui sobre el mapa una espècie determinada o un altre de distància del boletaire amb relació als bolets.