Un centenar d'atletes participen a la cursa de Sant Galderic de Tavèrnoles

El poble omple els carrers de paradetes i exhibicions amb productes artesans i gastronòmics, en el marc de la Fira de Tardor

Anna Comet va guanyar en la categoria femenina
Anna Comet va guanyar en la categoria femenina | J.M. Montaner
Redacció Osona.com
19 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:41h

Tavèrnoles ha celebrat aquest diumenge la Fira de Sant Galderic, amb la 8a Cursa de Muntanya, que dóna el tret de sortida a la Fira de la Tardor. La prova esportiva ha coincidit amb diverses activitats gastronòmiques i exposicions.

Pel que fa a la Cursa, de 10 quilòmetres i una pujada de 555 metres, ha reunit aquest any 85 atletes. Els guanyadors han estat Arnau Pericas en homes, amb un temps de 39 minuts i 25 segons, i Anna Comet en dones, amb 45 minuts i 40 segons. A Pericas, el van seguir Arnau Grifoll i Albert Generó, mentre que en dones van completar el podi Eugènia Miró i Alba Carbonell.

En la categoria de Veterans els guanyadors van ser Isma Casadesús i Montse Subirana, que també va ser la guanyadora en la categoria local, i en Màster, Manuel Diaz i Montse Casalí van ser els primers a creuar la meta.

Fira Sant Galderic-Tavèrnoles Foto: Josep M Montaner

Paral·lelament a la cursa de Muntanya, la resta de Tavèrnoles va concentrar dins dels seus carrers paradetes i exhibicions amb productes artesans i gastronòmics. Entre els actes més destacats del matí van destacar les exhibicions de ferradors de cavalls i de filadores i un concurs de munyir vaques a la terrassa del centre cívic del poble.