El Trail del Bisaura reuneix uns 600 atletes

Lluís Rodríguez i Gemma Avel·lí guanyen la cursa de 80 quilòmetres, la novetat d'enguany

Uns participants
Uns participants | Fb Trial del Bisaura
Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:34h

Sant Quirze de Besora va reunir aquest diumenge, 11 d'octubre, més de 600 atletes que varen participar en les quatre curses de la prova del Trail de Bisaura, d'11, 21 i 50 km, i la novetat d'enguany, la cursa de 80 km amb 5.200 metres de desnivell positiu.

Lluis Rodríguez, amb 10 hores i 50 minuts, va ser el guanyador de la cursa més dura i llarga. D'altra banda, Gemma Avel·lí va ser la primera en la categoria femenina, i va trigar poc més de 14 hores en fer tot el recorregut.

Manel Amor i Jordi Macià varen arribar junts a la prova dels 50 km amb el temps de 6 hores i 3 minuts. Carme Tort, dins de la categoria femenina, va arribar primera amb 6 hores i 54 minuts.

La prova de dificultat mitjana, de 21 km, va tenir com a guanyador Isac Rodríguez, amb 1 hora i 58 minuts, conjuntament amb Eva Montero, amb 2 hores i 20 minuts, que va ser la primera dona en arribar a la meta.

Finalment, Marc Vizcaio i David Rovira van arribar junts en la cursa més curta, amb el temps de 54 minuts. Per la seva banda, la vencedora femenina Maria Sau va creuar la línia amb 1 hora i 58 minuts.