Cap de setmana de bolets a Sant Hilari Sacalm

Programa farcit d'activitats

Anastàsia Klimkovich
14 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:54h
Sant Hilari Sacalm acollirà aquest cap de setmana, 17 i 18 d'octubre, la 14a edició de la Fira de la Micologia i el Bolet. 

Dissabte, al començar el dia, un micòleg especialitzat en bolets farà una ruta guiada. Per participar cal inscriure's al Museu de les Guilleries. La visita costa 2 euros per persona. A més a més, durant tota la jornada hi haurà paradetes variades relacionades amb els bolets. Entre altres activitats, hi haurà passejades amb bicicletes elèctriques i rutes en poni, com també un concurs de fotografia, "Les Guilleries i els bolets".

A la tarda, des de 15:30 i 17:30 hores tindran lloc les demostracions d'oficis del bosc a la plaça Gravalosa. Seguidament una xerrada sobre "El conreu del bolet", a càrrec de Carles Dies Tarracó, a la plaça Jacint Verdaguer. Per acabar la jornada, a les 19:00 hores es presentarà la 32a exposició de micologia "Diferents bolets, diferents boscos", a càrrec de la Societat Catalana de Micologia i del Museu Guilleries a la Sala Noble.

L'endemà diumenge, es repetiran algunes de les activitats del dia anterior. Entre les noves, a les 11:00 hores tindrà lloc un taller de cuina del bolet. Més tard, a les 12:15 hores, hi haurà l'entrega dels premis del segon concurs de fotografia, "Les Guilleries i els Bolets".

Entre altres activitats, els dies 15 i 17 d'octubre es realitzarà un curs de micologia, una introducció al món del bolet i el seu conreu, a càrrec de Laia Ribas, presidenta de la Societat Catalana de Micologia.
 

Programa d'activitats