Ferran Prat guanya el concurs d'Instagram de Sant Pere de Torelló

Les imatges estaven emmarcades en la festa major

La foto guanyadora
La foto guanyadora | Ferran Prat
Anastàsia Klimkovich
14 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:38h

Ferran Prat ha estat el guanyador entre més d'un centenar d'imatges del primer concurs d’Instagram celebrat a Sant Pere de Torelló, amb la temàtica de la festa major del poble, que es va celebrar del 23 al 28 de setembre. La iniciativa estava organitzada per InstaOsona.

El jurat, format pels gestors d'InstaOsona, l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló i l’Agrupació Fotogràfica de SPT va escollir la imatge de Prat, veí de la població, juntament amb la de Jordi Vila com a finalistes del concurs. Els seguidors d’InstaOsona van decidir, a través d’una votació popular durant 24 hores, que amb 142 likes la foto de Prat fos la guanyadora, i s’emporta com a premi una càmera Polaroid Cube. Jordi Vila va quedar en segona posició amb 120 likes, i no molt allunyat en vots va quedar Víctor Clavijo, amb 117 likes

Es tractava de penjar una imatge a la xarxa social d'Instagram amb l'etiqueta de #fmspt2015 i #instaosona. Els gestors d’InstaOsona es mostren molt satisfets amb l'elevada participació en aquest primer concurs. Més de 34.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat per excel·lència d'Instagram a la comarca.