Unes 20.000 persones visiten la Festa del Bolet de Seva

El bon temps acompanya una vetllada en què les cassoletes gastronòmiques tornen a ser l'atractiu

La Festa del Bolet de Seva, plena de gent
La Festa del Bolet de Seva, plena de gent | J.M. Gutièrrez
Redacció Osona.com
12 d'octubre del 2015
Actualitzat el 13 d'octubre a les 7:37h

Seva va acollir aquest diumenge, 11 d'octubre, la 18a edició de la Festa del Bolet. Com ja acostuma a ser tradicional, un munt de visitants va omplir els carrers del centre de la població, en una vetllada que va disposar de molt bon temps, amb força estones de sol. L'organització calcula que hi van passar unes 20.000 persones.

La fira va començar a les 10 del matí amb la tradicional sortida matinal per anar a buscar bolets. Més tard, a partir de les 11 i fins a les 18 hores  van tenir lloc la resta de les activitats.


 

Una parada de castanyes de la Festa del Bolet de Seva. Foto: José M. Gutiérrez

Els visitants van poder gaudir d'una seixantena de parades variades amb productes artesanals, moltes de les quals amb bolets. Els aficionats que ho van desitjar van poder participar en el concurs dels bolets, així com de tastets, entre altres propostes gastronòmiques i lúdiques, sempre amb el bolet com a ingredient principal.

Una de les iniciatives més concorregudes van tornar a ser les cassoletes amb de bolets que venia l'Ajuntament. Els visitants no es van voler perdre la degustació i se'n van vendre unes 1.200.


Des de l'Ajuntament s'animava els visitants de la fira a fer fotografies de la festa del poble i penjarles a Twitter, Facebook i Instagram amb l'etiqueta #festadelbolet15 i #webSeva. Les fotografies sortiran publicades en els perfils del certamen.
 

Recull de galeries de fotos de la Festa del Bolet de Seva

 

Una visitant de la Festa del Bolet de Seva. Foto: José M. Gutiérrez