El jutge Santi Vidal obre avui els actes del Correllengua a Roda

El concert d’Obeses i Pastorets Rock, plat fort d’una programació variada

Redacció Osona.com
11 d'octubre del 2015
Actualitzat el 15 d'octubre a les 14:19h

Santi Vidal, en una imatge d'arxiu. Foto: Jordi Borràs/ND


El Correllengua tornarà a aturar-se a Roda de Ter, la setmana que ve, del 15 al 18 d’octubre,  L’edició d’enguany està dedicada a la figura d’Ovidi Montllor.

La xerrada "Construïm la República Catalana”, del jutge Santi Vidal, donarà el tret de sortida de la programació, el dijous, 15 d’octubre. L’acte es farà a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Eliseu.

Els actes es reprendran el dissabte amb el trencaclosques dels Països Catalans i un espectacle d'animació infantil a la plaça Major, que anirà a càrrec de Jaume Barri. El vespre arribaran els plats forts del cartell: el sopar popular a la carpa i els concerts musicals, a càrrec d’Obeses i Pastorets Rock.

 
La proposta finalitzarà el diumenge, amb la projecció del film “13 dies d’octubre”. De manera paral·lela, es podrà visitar una exposició sobre Ovidi Montllor a la biblioteca Bac de Roda, del 9 al 15 de novembre.

El Correllengua és una iniciativa amb 19 anys de recorregut que treballa per difondre l'ús de la llengua i promoure la cultura popular al territori de parla catalana. Ho fa a través d'activitats obertes a tothom a més de 150 municipis. A més, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ajuda a organitzar els actes als diferents municipis oferint-los suport logístic i publicitat.
 

Fotos dels concerts de High Times i Brams al Correllengua 2014 de Roda de Ter (Joan Parera)

Fotos del Correllengua 2014 a Roda de Ter (M. Àngels Roviró)

Arxivat a