Josep Saigí, interventor de l'Ajuntament de Vic, es jubila

Últim ple, emotiu, després de 38 anys de servei a la corporació municipal

Anna Erra, lliurant un obsequi a Josep Saigí
Anna Erra, lliurant un obsequi a Josep Saigí | Albert Alemany
Pere Pratdesaba
08 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:59h

L'alcaldessa Anna Erra lliura un obsequi a Josep Saigí. Foto: Albert Alemany


El ple de l’Ajuntament de Vic, celebrat aquest dimarts, va tenir la seva part emotiva. El consistori va acomiadar Josep Saigí, que es jubila el 19 d’octubre, després de treballar durant 38 anys a la corporació municipal, gran part dels quals com a interventor, càrrec que ocupa actualment.  

L’alcaldessa  Anna Erra (CiU) li va lliurar un petit obsequi i li va agrair la tasca realitzada, des que el 17 de febrer de 1977 va entrar a l’Ajuntament. Tots els partits van donar mostres d’agraïment, van destacar la seva “honestedat” i tracte cordial, i li van desitjar una bona jubilació.

Per la seva part, Saigí, visiblement emocionat, va dir que al llarg de la seva trajectòria havia intentat dues coses: donar solucions als problemes que es van anar presentant i no parlar gaire. En el seu discurs de comiat, l’encara interventor va demanar als regidors que es dediquessin a la ciutat i que es deixessin de “lluites partidistes”.

Saigí ja es va acomiadar fa uns dies del Consell Comarcal d’Osona, on també ha estat 26 anys com a interventor. En el darrer ple de l’ens comarcal, Saigí va recordar els seus anys de servei: “Han passat set presidents, cinc gerents i sempre he procurat entendre’m amb tothom i buscar solucions”.
 

Tota la informació del ple

 

Josep Saigí, en el seu darrer ple a l'Ajuntament de Vic. Foto: Albert Alemany

Arxivat a