El campió mundial Toni Bou, avui a la Montesada de Tona

Torna la popular festa del motor

Redacció Osona.com
10 d'octubre del 2015
Actualitzat el 12 d'octubre a les 9:19h
La Montesada reueneix centenars d'aficionats de la marca
La Montesada reueneix centenars d'aficionats de la marca | X. Sanfeliu
La Montesada reuneix centenars d'aficionats de la popular marca. Foto d'arxiu: Xavier Sanfeliu

Un any més, i ja en van 15, Tona acollirà el proper dilluns, 12 d’octubre, a partir de les 9 del matí, la gran festa de tots els amants de les Monteses, la popular Montesada, organitzada pel Club Montesa i el Moto Club Tona. Una de les grans atraccions tornarà a ser la presència dels pilots del Repsol Montesa Honda Team: Toni Bou, recentment proclamat campió del món de trial per novena vegada, i els seus companys Takahisa Fujinami i Jaime Busto.

En aquesta edició els inscrits tindran l’oportunitat de provar les noves Cota 300RR, la nova moto de trial de Montesa, i les renovades Montesa Cota 4RT260 i Race Replica 2016, en una zona exclusiva.
 
La Montesada seguirà mantenint el seu caràcter popular, ja que es tracta d’un esdeveniment en el que els vertaders protagonistes són els milers d’assistents i centenars de montesistes que hi participen. Hi haurà, com sempre, un trial per a tots els nivells en el que els inscrits tindran l’oportunitat única de participar junt als seus ídols Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto. Els inscrits a la Montesada també podran participar a la Impalada.
 

Més informació


Galeries de fotos:
- 2013 (Xavier Sanfeliu)
- 2012 (Adrià Costa)
-2010  (Adrià Costa)
- 2009  (Josep M. Costa)
- 2008  (Josep M. Costa)
Arxivat a