En Peyu estrena el seu tercer espectacle al Cirvianum de Torelló

Cris Juanico i Teatre Mòbil completen l’oferta del cap de setmana al teatre

Cartell de l'obra
Cartell de l'obra
Redacció Osona.com
02 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:14h
El Teatre Cirvianum de Torelló presenta aquest cap de setmana una triple oferta, entre la qual destaca l’estrena del nou espectacle d’en Peyu, titulat “iTime”. El programa es completa amb un concert de Cris Juanico, dissabte, i un espectacle per a públic familiar, diumenge.

El nou muntatge d’en Peyu, dirigit per Joan Roura, es podrà veure aquest divendres, a les 9 del vespre. En aquest cas, la proposta trepitja els terrenys de l’humor però també convida a la reflexió. En Peyu és l’encarregat de presentar l’últim invent de Time Corporation, reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, una aplicació que canviarà el món. El que Juli Verne i H.G. Wells van imaginar: una màquina per controlar el temps. Aquest és, a grans trets, el punt de partida del muntatge.

“iTime” és un espectacle que es va començar a gestar el mes de març. Per al seu muntatge i la seva posada en escena, en Peyu ha comptat amb l’assessorament d’Antonio Díaz, el Mago Pop; la música és d’Arnau Tordera; i amb la col·laboració d’Ernest Villegas i Anna Bertran. En Peyu creu que “iTime” representa un “salt qualitatiu” en la seva trajectòria i que pot ser un espectacle “que sorprengui”.

En Peyu ja ha estrenat els seus dos anteriors espectacles al Teatre Cirvianum: “Jo tinc un amic que...” i “Planeta I-Neptú”. “M’agrada reivindicar comarques i estrenar fora de Barcelona”, diu l’humorista.

Pel que fa a dissabte, a partir de les 9 del vespre, el menorquí Cris Juanico presentarà “Una nit f(a)usta”. En la seva nova proposta, la veu vellutada de l’illenc desprèn aires de mar, de bosc, de Mediterrani, amb el resultat d’una proposta sonora orgànica, càlida, preciosa, amb olor i textures de natura. L’espectacle és més que un concert, és un espectacle d’emocions i reflexions per fer sentir al públic plenament protagonista, compartint una història plena de paisatges, somnis, amor i vida.

Amb aquest discurs musical i amb una decidida intenció que les creacions llueixin al màxim, l’artista ha cuidat la posada en escena del concert i s’ha posat en mans de l’actor i director de teatre Ivan Benet, amb qui ha polit al detall aquest espectacle. Llum, interpretació i elements escenogràfics sumats a la proposta musical per crear un directe estimulant, generós, i oferir, més que un concert, un espectacle molt especial. Acompanyen a l’excantant de Ja t’ho diré, Joan Solà-Morales, al contrabaix; i la Fausta Quartet, formada per Giovanni Giri (violí), Roger Junyent (violí), Albert Romero (viola) i Núria Padrós (violoncel).

Finalment, diumenge a les 6 de la tarda, serà el torn d’un espectacle per a públic familiar. Teatre Mòbil presenta “Tot plegat”, dirigit per Jordi Vilà Zapata i interpretat per Marc Fonts, Jordi Girabal i Atilà Puig. Teatre Mòbil és un dels millors grups de teatre per a públic familiar que, sovint, actua al Teatre Cirvianum. A “Tot plegat”, tres comediants volen presentar l’espectacle en un espai mòbil que es plega i es desplega, però no se’n surten. Una taca perillosa al terra, uns cubells i fregadores multiusos, un ninot desobedient, un presentador que perd el cos i l’enteniment, uns cantants descoordinats, unes escombraries rebels, i un mag a qui prenen el pèl, els trucs i tot el que es pugui arreplegar. En definitiva, “Tot plegat” és l’espectacle amb el desplegament més esbojarrat de Teatre Mòbil.
 

Més informació i compra d'entrades

 

Cris Juanico. Foto: La Torre

Arxivat a