La Llar Residència de Manlleu compleix 10 anys

La celebració comptarà amb la consellera Neus Munté

Redacció Osona.com
30 de setembre del 2015
Actualitzat el 01 d'octubre a les 17:21h
La Llar Residència de Manlleu celebrarà el proper dissabte, 3 d’octubre, el seu desè aniversari. L’equipament és un recurs d’habitatge del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya adreçat a persones amb problemes de salut mental que des de la seva obertura gestiona la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO).

La Llar Residència es va inaugurar el 15 de setembre de 2005 i va ser la primera residència pública destinada a persones adultes amb malaltia mental que es va construir a Catalunya. La seva posada en marxa va suposar un treball previ de molts anys entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Manlleu, la Fundació Centre Mèdic  Psicopedagògic d’Osona, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona (AFMMO) i els veïns i les associacions del barri de l’Erm, que des dels inicis han facilitat la integració del recurs al veïnat.

La celebració s’iniciarà a les 9 del matí amb una caminada popular que sortirà de la Llar Residència. A les 11 h, començarà la jornada de portes obertes i, a les 12 h, es realitzarà l’acte institucional, que serà presidit per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté. L’acte també comptarà amb l’actuació musical dels alumnes de l’Escola de Música de Manlleu i amb l’acompanyament dels tabalers del Serpent de Manlleu. Finalment, a les 13:30 h, la jornada posarà el punt i final amb el dinar dels residents i els seus familiars i amb l’actuació del Mag Marc Costa.
Arxivat a