Àlex Díaz i Sebastià Mas guanyen el Trial 4x4 a Calldetenes

Segona cita del campionat català

El trial de Calldetenes
El trial de Calldetenes | J.M. Oliver
Redacció Osona.com
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:05h

Campionat de Catalunya de Trial 4x4 a Calldetenes. Foto: Josep M. Oliver


Calldetenes va ser l’escenari aquest diumenge, 27 de setembre, de la segona cita de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial 4x4. La prova, organitzada pel Grup 4x4 Osona, va aplegar un bon nombre de públic que no es va voler perdre les evolucions dels participants sobre un circuit format per una dotzena de zones. L’habilitat dels pilots per superar obstacles i desnivells es fonamental per aconseguir un bon resultat en aquesta especialitat.

En la categoria d’Iniciació, el triomf va ser per a Àlex Díaz, que amb un Toyota Land Cruiser va cobrir el recorregut marcat cometent 28 punts de penalització. Díaz, que ja havia guanyat a la primera prova celebrada a Avià, va fer un bon recorregut amb cinc zeros, que resultarien decisius per endur-se la victòria. El segon lloc va ser per a Miguel Ángel Hernández, amb un Nissan Patrol GR, que va completar el circuit amb 57 punts. Hernández va començar bé el recorregut però va penalitzar en excés en dues zones del recorregut, que se li van resistir. La tercera posició va ser per a Eduard González que, amb el seu Jeep Wrangler, va sumar un total de 72 punts de penalització.

En la categoria de Sèrie Millorats, Sebastià Mas, amb un Range Rover V8, es va endur la victòria en acabar el recorregut amb 13 punts de penalització, 11 dels quals sumats en una mateixa zona. Amb aquest resultat, Mas, cinquè a Avià, escala posicions a la general provisional del Campionat. En segona posició es va classificar Florenci Rius, amb un altre Range Rover V8, amb 23 punts de penalització. EI tercer lloc en aquesta categoria, amb 35 punts, va ser per a Josep Autet, també amb un Range Rover V8. Després d’aquesta prova, Florenci Rius se situa primer a la general provisional d’aquesta categoria, superant Xavier Bargalló, cinquè a Calldetenes, amb un Land Rover Defender 90.

La propera prova del Campionat Catalunya de Trial 4x4, penúltima de la temporada, se celebrarà a Muntanyola, el proper dia 18 d’octubre.
 

Classificació de la prova de Calldetenes

Recull de galeries de fotos del Campionat de Catalunya Trial 4x4