Anglada dóna suport a Espadaler a les eleccions del 27-S

El vigatà considera que el democristià és el candidat “més preparat”

Josep Anglada, a Vic
Josep Anglada, a Vic | A. Costa
Redacció Osona.com
25 de setembre del 2015
Actualitzat a les 10:00h

Josep Anglada, en un ple de Vic. Foto: Adrià Costa


Josep Anglada, fundador de Plataforma per Catalunya (PxC) i actual regidor de  l’Ajuntament de Vic per Plataforma Vigatana (PLVI), ha decidit no presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge, 27 de setembre. El seu nou projecte, després de la trencadissa a PxC, encara no té una estructura prou sòlida i el vigatà només es planteja optar a les properes eleccions espanyoles, si hi ha la possibilitat de fer coalició amb un altre grup polític, que podria ser Soluciona.

Tot i això, Anglada no ha volgut mantenir-se al marge de l’intens debat polític que bull en aquests moments a Catalunya i ja ha fet públiques les seves preferències: Ramon Espadaler, d’Unió Democràtica i també vigatà. En un seguit de tuits, Anglada deixa clar que el “més preparat” de tots els candidats és el líder democristià. “Algú ho havia de dir”, apunta en una altra piulada.

Les enquestes no són gaire favorables a UDC, ja que fins i tot hi ha dubtes sobre les possibilitats que aconsegueixi algun escó al Parlament que es votarà el dia 27. Al llarg d’aquesta campanya, Espadaler s’ha mostrat molt crític amb el president de la Generalitat i garanteix que ni ajudarà a investir-lo i, encara menys, no donarà suport a la proclamació d'independència de Catalunya.
   

La campanya del 27-S, en directe a NacióDigital

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Mapa interactiu: quins municipis han visitat els set caps de llista?

Enquesta: què votaràs el 27-S?

La porra del 27-S: reparteix els 135 diputats del Parlament

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S

Arxivat a