Un grup d'empresaris osonencs recull signatures en suport de la independència

La iniciativa s’adhereix al manifest del col·lectiu d’advocats i insta a votar Junts pel Sí o la CUP

Redacció Osona.com
23 de setembre del 2015
Actualitzat el 24 de setembre a les 7:12h
Un grup nombrós d'advocats de la comarca d'Osona farà públic avui a Vic un manifest a favor de la independència, donant suport explícit a les candidatures favorables al procés, tal com ja ha publicat Osona.com. El col·lectiu de professionals de la sanitat també s'està mobilitzant per fer un pronunciament semblant o adherir-se al manifest dels advocats.

Per altra banda, un grup d’empresaris de la comarca s’ha reunit per adherir-se al manifest dels advocats i que el seu suport es vehiculi el més ràpidament possible. Per això, aquest col·lectiu demana que els empresaris que estiguin interessats en la proposta enviïn un mail a [email protected], indicant nom, cognoms i sector d'activitat.

Els signants del document (podeu llegir a sota) donen suport a Junts pel Sí i la CUP, en les eleccions del 27-S, perquè “són les úniques candidatures favorables a la Independència de Catalunya”.

-------------------------
MANIFEST DELS ADVOCATS


Els advocats sotasignats davant de les eleccions del 27 de setembre

MANIFESTEM:

1. Que els pobles i les nacions tenen dret a ser i a governar-se per ells mateixos. Aquests drets són superiors a qualsevol ordenament jurídic i constitucional.

2. Que aquestes eleccions són plebiscitàries i s’hi decideix el futur de Catalunya que pel desenvolupament dels drets de les persones necessita esdevenir un estat independent.

3. Que ser ciutadà europeu és un dret individual de les persones i no dels governs, per això els ciutadans de Catalunya continuarem essent ciutadans europeus.

Nosaltres, advocats, votarem JUNTS PEL SÍ o bé la CUP perquè són les úniques opcions que garanteixen la independència de Catalunya.

Dimecres, 23 de setembre de 2015

 

La campanya del 27-S, en directe a NacióDigital

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Mapa interactiu: quins municipis han visitat els set caps de llista?

Enquesta: què votaràs el 27-S?

La porra del 27-S: reparteix els 135 diputats del Parlament

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S

Arxivat a