Un col·lectiu d'advocats presenta avui a Vic un manifest de suport a la independència

Acte al Temple Romà, a les set de la tarda

Redacció Osona.com
23 de setembre del 2015
Actualitzat a les 8:22h
Un col·lectiu d’advocats presentarà aquest dimecres, 23 de setembre, a Vic un manifest en reivindicació del dret de Catalunya a la seva autodeterminació. Els signants del document donen suport a Junts pel Sí i la CUP, en les eleccions del 27-S, perquè “són les úniques candidatures favorables a la Independència de Catalunya”. L’acte tindrà lloc al Temple Romà, a les set de la tarda.

“El moment que viu el nostre país és històric i transcendent, i ens ha fet sentir la responsabilitat de manifestar-nos públicament perquè en aquesta hora que vivim no s’hi valen ni reserves ni tacticismes”, diu el col·lectiu en un comunicat.

-------------------------
MANIFEST DELS ADVOCATS


Els advocats sotasignats davant de les eleccions del 27 de setembre

MANIFESTEM:

1. Que els pobles i les nacions tenen dret a ser i a governar-se per ells mateixos. Aquests drets són superiors a qualsevol ordenament jurídic i constitucional.

2. Que aquestes eleccions són plebiscitàries i s’hi decideix el futur de Catalunya que pel desenvolupament dels drets de les persones necessita esdevenir un estat independent.

3. Que ser ciutadà europeu és un dret individual de les persones i no dels governs, per això els ciutadans de Catalunya continuarem essent ciutadans europeus.

Nosaltres, advocats, votarem JUNTS PEL SÍ o bé la CUP perquè són les úniques opcions que garanteixen la independència de Catalunya.

Dimecres, 23 de setembre de 2015
Arxivat a