Joves Advocats de Catalunya renova la seva junta directiva

L’osonenca Mireia Martí, nova vicepresidenta

Redacció Osona.com
22 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:26h

La nova junta de Joves Advocats de Catalunya. D’esquerra a dreta: Mar Gimeno Menéndez, Tània del Moral Granados, Lluís Escoda Beltran i Mireia Martí. Foto: JAC


L’associació Joves Advocats de Catalunya (JAC) va celebrar el passat dissabte, 19 de setembre, l’assemblea a Vic. Entre els punts de l’ordre del dia hi va destacar la celebració de les eleccions i la proclamació dels nous càrrecs de la junta directiva.

Lluís Escoda Beltran, president del Grup d’Advocats Joves de Tarragona, va ser nomenat nou president de JAC; Mireia Martí i Fàbrega, presidenta del Grup d’Advocats Joves de Vic, vicepresidenta; Tània del Moral Granados, presidenta del Grup d’Advocats Joves de Girona, secretària; i Mar Gimeno Menéndez, presidenta del Grup d’Advocats Joves de Lleida, tresorera.

JAC és una associació sense ànim de lucre que compta amb 18 anys d’història i està composada pels 14 Grups d’Advocats Joves de Catalunya. El seu objectiu principal és la defensa dels drets i llibertats de l’advocacia jove catalana, servint com a punt de trobada.
Arxivat a