El Mercat de Música Viva de Vic en 10 concerts imperdibles

Obeses, Núria Graham, Pxxr Gvng o Soleá Morente, entre les propostes més interessants que es podran veure a la capital d'Osona aquest cap de setmana

El grup Obeses tocarà a la plaça Major, aquest dissabte
El grup Obeses tocarà a la plaça Major, aquest dissabte | Adrià Costa
Esteve Plantada
18 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:56h
DIVENDRES 18

Cants Oblidats
Auditori Atlàntida. 21h

Guanyador Premi Puig Porret 2014, Cants Oblidats reivindica el llegat dels cantadors gitanocatalans i la seva aproximació als cants flamencs, aflamencats i melismàtics, sovint cantats en català, trencant tabús sobre l’ús d’aquest idioma en aquest àmbit. El projecte el lidera Joan Clota "Nen", una joia vocal per descobrir pel gran públic.

Soleá Morente
L'Atlàntida. 21:45h

Tendrá que haber un camino (El Volcán Música, 2015) és el seu primer disc en solitari, un debut on compta amb la col·laboració de J de Los Planetas (al "single" La ciudad de los gitanos) o La Bien Querida, que ha composat Nochecita sanjuanera.

Carles Benavent
L'Atlàntida. 23:15h

Agüita és encara un disc cabdal en la trajectòria de Carles Benavent. Vint anys després, i amb la col·laboració del guitarrista i compositor Joan Sanmartí, el baixista revisita aquesta obra cabdal amb nous arranjaments i incorporant-hi un quartet de corda.

Núria Graham
Plaça Major. 22:30h

Un talent osonenc que esclata i sorprèn en cada escolta. De veu prodigiosa, l'escenari de la plaça Major posarà a prova el seu repertori, i deixarà en evidnència un fet: Graham ja és una veu consolidada, malgrat la seva joventut.


DISSABTE 19

Bikimel
Teatre Atlàntida. 21:45h

Morir d'un llamp és la tornada de Bikimel, el seu esperat tercer disc que confirma que la cantantautora posseeix una de les millors veus del país. L'àlbum és un retorn al pop i als clàssics, un treball de deu cançons amb la producció musical de David Soler i Lucas Suárez.

Egon Soda
Carpa negra. 23h

Nascuts fa vint anys, van editar el seu disc de debut, Egonsoda (Cydonia, 2008), i vuit anys després van treure el segon àlbum, el doble El hambre, el enfado y la respuesta (Naïve, 2013). Aquesta tardor publicaran Dadnos precipicios (Naïve) i Vic pot ser un bon escenari per no perdre'ls la pista.

Inspira
Carpa negra. 0:30h

Convertits ja en uns referents, la banda liderada per Jordi Lanuza presentarà les cançons de tres discos evocadors, Cova Placenta (Cydonia, 2008), Escapistes (Amniòtic, 2010) i Amunt! (Amniòtic, 2013) i totes les pistes del seu nou treball, Greta (BankRobber, 2015).

Obeses
Plaça Major. 20:30h

Irreverents, sòlids, virtuosos, inimitables. Obeses arriba a la plaça de les places de la capital d'Osona per mostrar el seu repertori, on podrem sentir rock'n'roll, disco, rumba, pop-funk, pasdoble, electrònica, simfònica i una infinitat d’elements que converteixen el seu directe en un dels més potents del país.

Pxxr Gvng
El Sucre. 00:30h

No us els perdeu. Ritmes inusuals, lletres que passegen pels marges de l'underground amb una tranquil·litat que impressiona i un dels millors exponents del "trap", gènere que va sorgir al sud dels Estats Units l'any 2000 i que des del 2010 ocupa el tron del so hip-hop americà.


DIUMENGE 20

The Pinker Tones
Plaça de la Catedral. 13:15h

Rolf & Flor se'n van a Londres, i per això el trio català reconegut internacionalment pels seus treballs de música electrònica, vol compartir les seves històries en una sèrie de llibres-disc i en un espectacle ideat per a públic familiar, de sonoritat més acústica, on mantenen el seu particular estil.

Restriccions de trànsit durant el Mercat de Música Viva de Vic

Aneu al web del Mercat de Música Viva de Vic

Recull de galeries de fotos del Mercat de Música Viva de Vic, des del 2005