L'empresa propietària de l'Hostal de la Glòria de Viladrau presenta concurs de creditors

L'hotel i el restaurant continuen oberts, en règim de lloguer i amb una altra firma

Redacció Osona.com
18 de setembre del 2015
Actualitzat el 21 de setembre a les 15:24h

Hostal de la Glòria de Viladrau. Foto promocional


L’empresa Hostal de la Glòria Viladrau SA, propietària de l’històric Hotel Hostal de la Glòria de Viladrau, ha presentat aquest estiu concurs de creditors als jutjats mercantils de Girona (abans suspensió de pagaments). La firma arrossega uns deutes de dos milions d’euros, segons publica avui el diari Expansión. Fonts de l'empresa, però, han rebaixat aquesta xifra a 500.000 euros, en una conversa mantinguda amb Osona.com.

El jutge mercantil de Girona ha declarat el concurs i ha nombrat administrador concursal la firma barcelonina Ponsati Ojeda Auditores. Fins ara, l’administrador únic de la societat era Jordi Comalat Vallbona.

Aquesta empresa va adquirir l’hotel de Viladrau l’any 2009 i el va gestionar fins a finals de 2014 quan, en el procés preconcursal, el jutge va nomenar administrador judicial l’antic propietari i fundador, Eudald Formatjé, un dels principals acreedors. El nou administrador va rellogar la gestió de l'establiment a l’empresa HGM Hotel Management, que és qui porta en aquests moments tant l’hotel com el restaurant, i que no té res a veure amb el concurs de creditors, segons ha explicat a Osona.com Albert Barra, director d'aquesta firma.

L’Hostal de la Glòria té tres estrelles i 25 habitacions. Està considerat un dels hotels de muntanya més emblemàtics del Parc Natural del Montseny.