Roda de Ter i les Masies de Roda aposten pels espectacles hípics

La segona edició de la fira retrà un homenatge pòstum a Joan Serra Arbat

Redacció Osona.com
18 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:28h
La segona edició de la Fira d’Espectacles Hípics de Roda de Ter i Masies de Roda se celebrarà aquest dissabte, 19 de setembre, a partir de les 7 de la tarda a l’hípic Coll de Roda. El certamen d’enguany retrà homenatge a Joan Serra Arbat, pare dels germans John i Santi Serra de Sercam Shows, l’entitat organitzadora. La fira compta amb la col·laboració dels dos  consistoris.

Després de l’èxit de la passada edició, aquest any la fira ha augmentat el nombre d’espectacles, el format i el nivell. Els assistents podran veure espectacles de doma en llibertat, frisons amb carruatges, recreacions medievals, xous amb ponis i cavalls en llibertat o l’espectacle “Dancing Dog”, guanyador de la darrera edició de “Vaya Fauna”, on precisament Santí Serra va ser un dels membres del jurat. A més, Santí Serra presentarà en exclusiva nous artistes, “molt animals”, que formaran part dels seus pròxims espectacles.

Joan Serra Arbat, traspassat el 2012, va estar sempre molt implicat en el món del cavall, va ser impulsor de diverses activitats hípiques de la comarca i membre de la Comissió dels Tonis.

Per assistir a la fira es poden comprar les entrades anticipades a l’Espai i Punt de Roda o dues hores abans de l’inici a la zona esportiva. El preu és de 10 euros i pels menors de 10 anys, gratuït.
Arxivat a