Mercat de Música Viva de Vic

«Càsting de balls per canviar el món» guanya el Premi Puig-Porret 2015

És un projecte de Miguel Àngel Blanca, Edu Pou, Sara Fontán i Joan Colomo, "sorprenent, participatiu i lúdic"

per Esteve Plantada , L'Atlàntida de Vic, 18 de setembre de 2015 a les 09:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Miguel Àngel Blanca i Sara Fontán recullen el Premi Puig-Porret 2015. Foto: José M. Gutiérrez


Un projecte dirigit i ideat per Miguel Àngel Blanca, Edu Pou, Sara Fontán i Joan Colomo ha estat el guanyador del Premi Puig-Porret 2015. Amb el títol de "Càsting de balls per canviar el món. Musical de Pop Ciència Ficció Participatiu", l'obra ha estat definida pels membres del jurat com a "sorprenent i participativa, amb esperit lúdic i molt sentit de l’humor".


El veredicte s’ha fet públic aquest dijous a la nit durant el concert inaugural de la 27a edició del Mercat de Música Viva de Vic, protagonitzat per António Zambujo. Anna Maria Carbonell, presidenta de la Fundació Puig-Porret, ha lliurat el premi a dos dels membres del col·lectiu, Sara Fontán i Miguel Àngel Blanca, qui ha manifestat, amb el xec simbòlic a les mans, que era el primer cop a la vida que li donaven "diners abans de fer la feina".

Èxits de la ràdio fórmula i història contemporània


El premi està dotat amb 10.000 euros i permetrà que l'espectacle es pugui estrenar en el marc del Mercat de Música Viva de Vic de l'edició vinent. El jurat del Premi Puig-Porret ha valorat un projecte que parteix dels èxits de la ràdio fórmula i els relaciona amb esdeveniments de la història contemporània, partint d'una posada en escena arriscada.

Tots els premiats tenen una llarga trajectòria en el món de la música i l’art, i tornen a treballar plegats en aquest nou espectacle que barrejarà diferents disciplines, després de presentar Després de la Generació Feliç, un "live cinema" que reflexionava sobre la cançó popular infantil i les pel·lícules familiars, estrenat a l’Xcèntric del CCCB de Barcelona i amb una gira per Catalunya.
 

Un repàs als millors concerts del MMVV 2015

Mapa i tota la informació detallada dels escenaris del MMVV 2015

Programa detallat dels horaris, artistes i concerts del MMVV 2015

Restriccions de trànsit durant el Mercat de Música Viva de Vic

Aneu al web del Mercat de Música Viva de Vic

Recull de galeries de fotos del Mercat de Música Viva de Vic, des del 2005

 

Participació