Josep Rafús, nomenat assessor del conseller de Territori i Sostenibilitat

El vigatà havia estat regidor a Vic durant 12 anys

Redacció Osona.com
17 de setembre del 2015
Actualitzat el 18 de setembre a les 8:26h
Josep Rafús, en un ple de Vic
Josep Rafús, en un ple de Vic | A. Costa

Josep Rafús, en un ple de la passada legislatura. Foto: Adrià Costa


La Generalitat ha nomenat Josep Rafús com assessor del conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, per a les relacions amb els governs locals i el territori, tal com publica el DOGC i amb efectes des de l’1 de setembre. El vigatà, a més d’assessorar el conseller, actuarà com a interlocutor de la conselleria amb els representants dels governs locals i farà el seguiment de les actuacions que realitza el Departament per determinar la seva incidència sobre l’àmbit local.

Rafús treballa ja en un despatx a Barcelona. L'exregidor ha aclarit que només es tracta d'una feina puntual, ja que està ocupant una plaça vacant (l'anterior assessora va plegar a l'agost) que només tindrà validesa fins que es conformi el nou govern que surti de les eleccions al Parlament, el 27 de setembre. Fins llavors, estarà en el càrrec en funcions.

Rafús ha estat regidor a l’Ajuntament de Vic per CiU, sempre a l’equip de govern, durant 12 anys, des del 2003 fins al 2015. A les passades eleccions municipals no es va presentar.
Arxivat a