No ve d'un tros, si es vol, es pot

Un equip integrat per atletes amb disminució física finalitza una duríssima triatló a Berga

Redacció Osona.com
20 de setembre del 2015
Arribada de la triatló
Arribada de la triatló

La cinquena edició de la duríssima Salfish half trialtó es va disputar a Berga el passat 13 de setembre, amb una alta participació. Es tracta d’una prova de llarga distància, on els atletes han de fer 1,9 km de natació, 90 km de bicicleta i 21km de cursa a peu (mitja marató). La cursa es pot fer per equips, en relleus.

Entre els participants, hi havia un equip molt especial, amb dos integrants amb disminució física, que tenia com a màxim objectiu finalitzar la prova. Ho van aconseguir, amb un temps de 5 hores, 8 minuts i 36 segons, signant la 281a posició en la classificació per equips masculins.

L’equip estava format per Pep Peraire, de Prats de Lluçanès, a qui li falta una mà; Xavier Caballol, d’Avià (Berguedà), amb una sola cama; i Isabel Alarcon, de Sallent (Bages), sense cap disminució (va substituir un altre integrant a última hora). Peraire va fer el relleu de la cursa a peu, Caballol, el de bicicleta, i Alarcon, el de natació. Tots tres van arribar junts a la meta, i van fer una emotiva entrada. Un equip amb una empenta i un humor inusual, tal com es pot comprovar amb el nom amb el qual es van batejar: “No ve d’un tros”.

“Mai m'hagués imaginat poder participar amb una triatló... Avui ha esta possible!! Gràcies a un fantàstic equip i millors companys l'Isabel Alarcon i en Pep Peraire Soler! Moltes gracies a tots els que heu fet possible poder complir aquesta gran repte, organitzadors, amics, familia i en especial al Sergi Domingo Erice, qui va començar Facebook.
 

Resultats per equips masculins