El consell d'administració de Creacció es renova

Canvis després de les eleccions municipals

Redacció Osona.com
17 de setembre del 2015
Actualitzat el 20 de setembre a les 21:08h
Primera reunió del consell d'administració de Creacció, el passat dilluns a Casa Convalescència.
Primera reunió del consell d'administració de Creacció, el passat dilluns a Casa Convalescència. | Creacció

El consell d'administració de Creacció es va reunir per primer cop el passat dilluns, 14 de setembre, després de les eleccions municipals, a la seva seu de la Casa Convalescència de Vic. En aquesta reunió es va fer el relleu d'alguns dels càrrecs electes que configuren el Consell d'Administració: l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, ha rellevat Pere Prat; el vicepresident 3r de l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Territorial del Consell Comarcal d'Osona, Josep M. Freixanet, ha substituït Miquel Arisa; el 1r tinent d'alcalde i regidor de Serveis Territorials i Esports de l'Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut, Josep Maria Anglada; i el representant de Vic Per a Tots, Arnau Martí, Xavier Tornafoch. A aquests faltarà afegir-hi un altre regidor de l'Ajuntament de Vic, encara per determinar, que substituirà Jacint Raurell. Pel que fa els membres convidats, el conseller delegat de Promoció Econòmica del Consell Comarcal d’Osona, Roger Corominas, ha substituït Milagros Martínez.

A la reunió de dilluns, el president i el conseller delegat (continuen Josep Arimany i Joan Turró) van informar de la situació de l'agència, la directora executiva, Núria Macià, va presentar l'informe sobre l'estat d'execució dels projectes, i es va informar dels convenis signats. També es va agrair la dedicació al projecte dels càrrecs sortints.

El consell d'administració és un òrgan d'administració, gestió i representació permanent de la societat que integra els quatre socis de Creacció, a més de la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç i el Consell Empresarial d'Osona. Està format pel president, el conseller delegat i el secretari de Creacció, la presidenta del Consell Empresarial d'Osona, un representant de la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, el rector de la UVic-UCC, l'alcalde i un regidor de l'Ajuntament de Manlleu, el president, un vicepresident i el conseller delegat de Promoció Econòmica del Consell Comarcal d’Osona, dos representants del grup de l'oposició de l'Ajuntament de Vic, els membres del Consell de Direcció de Creacció, un representant de CCOO i un d'UGT.

L’Ajuntament de Vic, el de Manlleu, el Consell Comarcal d’Osona i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) van constituir, el 20 de gener de l'any 2014, Creacció com a entitat jurídica amb personalitat pròpia amb l'objectiu de treballar per al progrés global d'Osona i les comarques properes. En aquest període, l'Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement ha accelerat projectes globals de promoció econòmica i de millora de l’ocupabilitat a la comarca.
Arxivat a