Els motards tornaran a fer un espectacular mosaic a la plaça de Vic

La manifestació de la Diada d'enguany està dedicada a la memòria de Salvaldor Puig Antich

Plànol del mosaic
Plànol del mosaic | ANC Vic
Erik Marin
09 de setembre del 2015
Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'Associació de Motards Independentistes, conjuntament amb l'ANC Vic, organitzen la sisena manifestació en moto de l'Onze de Setembre, “Gas cap a la Via Catalana 2015”. L'entitat no s'identifica amb cap partit polític, ja que el seu objectiu és fer sortides reivindicatives amb l'afany de sumar nous independentistes. La marxa d'enguany es farà en memòria de Salvador Puig Antich,
que va ser executat pel règim franquista amb el cruel mètode de garrot vil el 2 de març de 1974.

Els participants arribaran a Vic provinents d'arreu de Catalunya, per tal de formar un gran mosaic a la plaça Major que mostrarà la inscripció 27-S, juntament amb les quatre barres catalanes, abans de sortir en direcció Barcelona per participar en la Via Lliure de la Meridiana, que es farà a la tarda. A la Diada de l'any passat, a la cinquena manifestació, el centre de Vic ja va poder presenciar un altre espectacular mosaic, en aquella ocasió en forma de "V".

 

Cartell de la manifestació, amb Salvador Puig Antich.

A partir de les 7 del matí sortiran columnes de motoristes des de diversos punts de Catalunya, com Vilafranca del Penedès (benzinera Esclat), Maresme (rotonda del Rengle de Mataró), Barcelona (estació Renfe Sant Andreu Comtal Meridiana), Manresa (benzinera de carretera de Solsona-Sant Joan de Vilatorrada, a sota l'Eix Transversal, la del Pi de les tres Branques), Lleida (benzinera de Sidamon) o Girona (aparcament del Decathlon). A les 7:35 hores també sortirà la columna del Vallès (benzinera dels Batzacs, a la C17 a Parets).

Les motos podran accedir a la plaça Major de Vic a partir de les 8 del matí. En aquest moment, ja es podran començar a col·locar per formar el gran mosaic. Una vegada estiguin col·locades totes les motos, i fetes les fotos aèries de rigor, a les 9:30 hores, es donarà pas als parlaments.

Primerament, intervindrà Carme Vilaró, coordinadora de l'ANC Vic; seguidament, ho farà Núria Mingall, en representació dels Motards; i finalment, Anna Erra, com a alcaldessa de Vic. Cal destacar que a més es podrà gaudir de l'actuació d'en Peyu.

La sortida de les motos de la plaça Major de Vic serà a les 10 del matí, quan partiran cap El Bruc. L'entrada a Barcelona per la Meridiana està prevista als volts de la 1 del migdia.
 

Horaris del recorregut i de les diferents columnes


Espectacular foto de la V motard, feta amb un drone, l'any passat.



 
Arxivat a