El nou fitxatge del Vic Tennis Taula triomfa a l'Open Internacional

Natalya Prosvirnina derrota les dues jugadores de l'UCAM Cartagena al prestigiós torneig vigatà

Natalya Prosvirnina, a l'Open de Vic
Natalya Prosvirnina, a l'Open de Vic | David Fajula
Erik Marin
07 de setembre del 2015
Actualitzat el 08 de setembre a la 13:39h

Natalya Prosvirnina, a l'Open de Vic. Foto: David Fajula


La ciutat de Vic va acollir durant aquest passat cap de setmana, 5 i 6 de setembre, la trentena edició de l'Open Internacional de Vic – Gran Premi Diputació de Barcelona de Tennis Taula. A més, es va disputar l'onzena edició de la prova adaptada. Tots els partits van tenir lloc al Pavelló d'esports Castell d'en Planes de Vic.

Pel que fa a les proves absolutes, els guanyadors van ser Oriol Monzó del DKV Borges Vall i Natalya Prosvirnina del Vic T.T. En la prova adaptada, el triomf se'l va endur el cap de sèrie número 1, Jorge Cardona del CAI Saragossa.

Natalya Prosvirnina va realitzar un partit molt disputat i espectacular contra Maria Xiao de l'UCAM Cartagena i va aconseguir vèncer a l'actual campiona d'Espanya. A semifinals es va imposar a Wang Zhipei, exjugadora del Vic T.T. per 3 a 0.

Amb trenta anys de celebració d'aquest open, enguany ha estat la tercera final catalana en la prova absoluta masculina, on s'han enfrontat Oriol Monzó i Joan Masip. Alguns dels favorits, com Diogo dos Santos Pinho o Andrei Birlan van caure eliminats a quarts de final i a octaus de final, respectivament.

A més, es va realitzar un reconeixement a Josep Anton Velázquez, campió del món del concurs STIGA ITTF Trickshots Showdown, que premia els cops més espectaculars del tennis taula. Es va destacar la seva creativitat i enginy alhora d'utilitzar la pala.
 

Quadre d'honor amb els dos primers classificats de totes les proves

Arxivat a