La Diada Nacional, a Sant Julià de Vilatorta

Caminades i xerrades, entre les activitats del programa

Erik Marin
07 de setembre del 2015
Actualitzat a les 9:51h

Cartell de la programació sobre la Diada Nacional de Catalunya a Sant Julià de Vilatorta. Foto: Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, amb la col·laboració d'altres entitats del terme municipal, han organitzat un programa d'actes per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.

El primer acte ja es va fer aquest diumenge, 6 de setembre, a la tarda a la sala de plens de l'Ajuntament: la conferència “És necessària la independència de Catalunya?”, que va anar a càrrec de Quim Torra, president d'Òmnium Cultural.

Seguidament, dijous 10 de setembre, a partir de les 18:45 hores es donarà el tret de sortida a la Marxa dels Vigatans amb la columna dels Terrissers per tal d'anar fins a Vic i gaudir dels actes de la vetlla de l'11 de setembre.

Pel que fa al dia de la Diada de Catalunya, l'Onze de Setembre, estarà carregat d'activitat. L'inici serà a les 9 del matí al Castell, on es portarà a terme una xocolatada popular, seguidament s'hissarà l'Estelada i es farà una ofrena floral per part de les institucions i entitats participants. A continuació, es llegirà el manifest i es cantarà Els Segadors i “Som Vilatortins”, amb els membres de les Caramelles del Roser i la Coral Cants i Rialles.

Finalment, a dos quarts de 12 del migdia, a la plaça de Catalunya es farà la trobada per a la sortida dels autocars cap a la Via lliure a la Meridiana de Barcelona.