Josep Jufré i el Club Natació Vic-ETB creen una escola esportiva

Natació, ciclisme, córrer i trecking, els esports que s'hi practicaran

Erik Marin
03 de setembre del 2015
Actualitzat el 06 de setembre a les 7:07h

Roda de premsa per presentar l'aliança entre CN Vic-ETB i Josep Jufré. Foto: CN Vic-ETB


El Club Natació Vic-ETB i Josep Jufré amb la seva escola de ciclisme, han decidit unir forces i col·laborar per tal de créixer junts innovant en els serveis esportius que s'ofereixen a la comarca d'Osona. Aquesta col·laboració s'ha fet amb la intenció de no posar data de caducitat i s'espera que tingui una bona acollida per part de la gent que li agrada practicar esport.

Aquesta nova aliança s'ha fet efectiva amb la creació del nou servei d'Escola Esportiva Vic ETB&Jufré, una nova activitat esportiva única a la comarca. Aquesta escola té com a principal objectiu fer més atractiva l'activitat física entre els nens de 8 a 16 anys que vulguin gaudir de l'esport sense el compromís de competir.

Per això, oferirà activitats lúdiques i variades on es treballaran els valors esportius i les qualitats tècniques i físiques practicant els esports ja destacats en unes instal·lacions idònies com són les del CN Vic-ETB i la zona esportiva de Vic Mas d'en Bigas. Al capdavant de cada modalitat hi haurà els tècnics esportius especialitzats. En el cas de la natació estarà Isidre Bancells, en el ciclisme, Josep Jufré, i en córrer i trecking, Dani Bayés.

Les activitats esportives que s'oferiran seran circuits habilitats, rutes en BTT, pump track, ... amb bicicleta. Amb banyador es realitzarà perfeccionament de la tècnica de natació, jocs aquàtics. I amb bambes es faran sortides outdoor per la zona de Vic, treball de la tècnica en la cursa a peu, circuits de resistència i moltes més activitats.

"Cal destacar que en tots els esports s'implantarà un programa tècnic, modern i de qualitat i s'oferirà un ensenyament lúdic i amb metodologia pròpia", van explicar els promotors a la presentació de l'escola esportiva. A més, els nens es distribuiran en dos grups d'edat, un de 8 a 12 anys i un altre de 13 a 16 anys, per tal de funcionar millor i que les sessions tinguin més qualitat. Les opcions seran diferents, podent escollir un, dos o tres dies per practicar esport durant la setmana.
Arxivat a