La piscina coberta de l'EAS Taradell finalment s'obre al públic

Havia tancat poc després d'inaugurar-se per un problema al canal de recollida d'aigües

per Erik Marin, 1 de setembre de 2015 a les 11:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'alcalde, Lluís Verdaguer i el regidor d'esports Joan Casassas visitant les instal·lacions, els dies previs a la inauguració. Foto: Adrià Costa
 

La piscina coberta de l'EAS Taradell reobre finalment les seves portes després d'haver estat tancada durant tot el mes d'agost per reparar diversos problemes que van aparèixer just després de la inauguració. S'ha hagut de canviar el canal de recollida d'aigües per problemes d'estructura en els treballs fets en la primera i en l'última fase d'obres.


Els costos extres d'aquests treballs han estat sufragats en un 50% per l'Ajuntament de Taradell i l'altre 50% per UTE Ferrer-Cimelsa. Al mateix temps, s'ha aprofitat per fer treballs de manteniment que no haguessin requerit tancar la piscina.

Els abonats, que han pogut utilitzar la piscina del Club Parc d'Esports durant l'agost, ja poden tornar a fer ús de les instal·lacions amb normalitat, de set del matí a deu de la nit.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació