El taradellenc Albert Pujol guanya la Cursa de la Marrana de Vallter

Cinquena victòria al Ripollès del corredor de Taradell

Albert Pujol, guanyador de la Cursa de la Marrana
Albert Pujol, guanyador de la Cursa de la Marrana | Josep Maria Montaner
Redacció
31 d'agost del 2015
Actualitzat a les 9:19h

Albert Pujol, guanyador de la Cursa de la Marrana Foto: Josep Maria Montaner


Albert Pujol continua sumant victòries al Ripollès. El corredor de Taradell ha guanyat aquest diumenge amb claredat la Cursa de la Marrana i s'ha anotat el cinquè triomf de la temporada a la comarca del Pirineu Oriental. Ho ha fet en la quarta edició d'una prova amb sortida i arribada a l'estació de Vallter i que en aquesta ocasió redefinia el recorregut i en creava un segon de més curt.

Pujol, amb un temps de 2 hores, 42 minuts i 55 segons s'ha imposat amb solvència a la quarta Cursa de la Marrana. Ho ha fet per davant d'un altre corredor d'Osona, el lluçanenc Josep Viñas (2:48:52), i de Marc Villa (2:50:15). Paulo Sergio Rosado i Xevi Vidal han completat el TOP-5 mentre que Dani Erena, desè, ha estat el millor ripollès. La victòria de Pujol se suma a les quatre obtingudes al Ripollès abans de l'estiu entre les quals destaca la de l'Entrevalls.

Cursa de la Marrana 2015. Foto: Josep Maria Montaner


En categoria femenina la victòria ha estat per Verónica Zaragoza per davant de Patrícia Torres i Lluna Martí. En total, 407 corredors han participat a la cursa de 22 km –quatre menys que el recorregut clàssic-.

 

Arxivat a