L'Open Internacional de Tennis Taula de Vic celebra 30 anys

El torneig es disputarà el 5 i 6 de setembre al Castell d'en Planes

Presentació de l'Open.
Presentació de l'Open. | Ajuntament de Vic
Erik Marin
27 d'agost del 2015
Actualitzat a les 11:10h

D’esquerra a dreta: el president de la Federació Catalana de Tennis Taula, Joan Arnau; el regidor d’Esports, Titi Roca; el diputat adjunt d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; i el president del Vic Tennis Taula, Enric Roca. Foto: Ajuntament de Vic


L'Ajuntament de Vic va presentar aquest dimecres l'Open Internacional Ciutat de Vic de Tennis Taula a la Sala Cert. La competició celebra aquest any la trentena edició i es disputarà el cap de setmana del 5 i 6 de setembre al pavelló del Castell d'en Planes. El torneig reunirà a 300 palistes provinents de diversos llocs del món.

En la roda de premsa, Titi Roca, regidor d'Esports, Joves i Habitatge, es va mostrar "orgullós" de la competició, que és una de les més importants i significatives a nivell català i de l'estat espanyol. De fet, Enric Roca, president del Vic Tennis Taula, va explicar que hi participaran jugadors d'alt nivell, com Marc Duran o Wang Zhipei.

Paral·lelament, i durant els mateixos dies, es disputarà l'11a edició de l'Open Adaptat. Roca va avançar que també comptarà amb la participació dels millors jugadors paralímpics del món en la seva modalitat: Jorge Cardona, Jordi Morales o Alberto Seoane.

Més activitats per celebrar la 30a edició

Per tal de celebrar els 30 anys de la competició es promouran diverses activitats extraesportives, com un concurs de fotografia. 
Arxivat a