Més d'un centenar d'autobusos d'Osona per la Via Lliure, plens

En queden uns 80 de disponibles

Redacció
24 d'agost del 2015
Actualitzat el 03 de setembre a les 16:22h

Imatge d'arxiu d'un autobús anant a Barcelona a la Diada. Foto: delCamp.cat


L'ANC d'Osona ha comunicat que més d'un centenar d'autobusos per anar a la Via Lliure per a la República Catalana de l'11 de setembre ja estan plens. Des de l'organització s'ha avançat que en queden només una vuitantena de disponibles. 

Segons la sectorial, el ritme d'inscripcions "està anant molt bé", i encara preveuen que s'animi més a finals d'agost i principis de setembre. 

Punts de venda

Aquesta setmana, la territorial de l'ANC d'Osona ha actualitzat els punts de venda de tiquets d'autocar per participar a la Via Lliure.

A Vic, es poden comprar bitllets d’autocar (12€)  cada dissabte a la parada de Casa Comella. En cas que no sigui possible, també es poden adquirir a la Joieria Costa, a la Tintoreria Vilà i al Celler d'Osona.

A Manlleu, es poden adquirir els tiquets (10€) a Can Puget els dilluns 24 i 31 d’agost, de 10 a 12 del matí; el dimecres 26 d’agost, de 5 a 7 de la tarda, i el divendres 28 d’agost, de 7 a 9 de la tarda. A la Vall del Ges, els tiquets (9€) es venen al Punt Jove i la Llibreria Montseny de Torelló; a l'Ajuntament de Sant Pere, i al bar El Casal de Sant Vicenç.

A Centelles, els bitllets (12€) es poden trobar a El Celler d'en Toni i a Hostalets de Balenyà es venen (10€) al Forn Nou (C/ Major 50), de 8 a 19h.

A Taradell, es poden comprar (10€) a Can Vilaró (Ctra. de Mont-rodon, 1), Can Sellés (C/ de la Vila, 28), Congelats Taradell (Pg. Domènec Sert, 49) i a la parada de l’ANC cada dissabte davant de Can Prat. A Santa Eugènia de Berga, se'n venen (11€) al Quiosc Betes i fils, només els matins. A Roda de Ter, per reservar plaça (11€) cal enviar un correu a rodadeter@assemblea.cat indicant nom i cognoms, telèfon i correu electrònic. També a Tavèrnoles, a través del correu tavernoles@assemblea.cat. A Gurb, es poden comprar (10€) a l’Ajuntament. A Sant Julià de Vilatorta es poden trobar als dissabtes d’agost, de 10 a 13h, a la plaça Catalunya. I a Aiguafreda (10€) el diumenge 30 d'agost a la parada a la plaça Major, de 12 a 14h.

També s'han posat a la venda tiquets a Santa Eulàlia de Riuprimer (8€), el diumenge 30 a l'arribada de la Caminada de festa major.
 
A Tona, la venda (10€) es fa al carrer Major, 77, els dijous de 19 a 21h i els dissabtes de 12 a 14h. A Folgueroles, tothom que vulgui anar amb autocar (12€) es pot apuntar al punt d’informació que hi ha a la Plaça o bé a la llibreria L’Atelier, i també es farà parada al 29 d'agost i al 5 de setembre. Calldetenes ven els tiquets (10€) a l’Ajuntament, als forns de pa, a les perruqueries, a la Ferreteria, a la Fusteria Rovira i a Agrocomerç. El Voltreganès també ha començat la venda (11€). Es poden trobar a La Puça i Els Avets de Les Masies, a El Petit Món Ecològic i a l'Escola d'Adults de Sant Hipòlit cada dimecres a les 21h i a la Perruqueria Croses de Vinyoles. També a voltreganes@assemblea.cat.

Al Lluçanès, els tiquets (12€) s’han d’encarregar a través del correu llucanes@assemblea.cat.

Millora l'ocupació a la Via

D'altra banda, els tres trams d'Osona de la Via Lliure ja han canviat de color. Dos estan amb una ocupació "alta" i el tercer amb ocupació "quasi plena".