Programació d'aquest cap de setmana del cicle ArtdePas de Vic

Concerts a l'aire lliure fins al 6 de setembre

Espectacle de titelles, dissabte.
Espectacle de titelles, dissabte. | ArtdePas
Erik Marin
21 d'agost del 2015
Actualitzat a les 19:39h

La companyia franco-argentina Alas Negras -Les Ailes Noires presenta el teatre de titelles Lost Love. Foto: ArtdePas


Vic concentra la majoria de concerts del cicle estival ArtdePas al mes d'agost. Aquest divendres, Judith Trilla i Sergi Guitiérrez proposaran un recorregut per la música del segle XX i els últims hits actuals, a través de l'ukelele. L'actuació serà a partir de les onze de la nit a la plaça del Pes.

El dissabte, des de l'entarimat del passeig, hi actuarà la companyia de titelles Alas Negras -Les Ailes Noires. Presenta el seu espectacle Lost Love, una història d'amor, en format breu, pensada per espais oberts. L'actuació es farà a les 6, a 2/4 de 7, a les 7 i a 2/4 de 8 del vespre.

El diumenge, s'ajuntaran Namina i Pepo Domènech per oferir als assistents rock mediterrani tropical d'autor. Es tracta d'una proposta elèctrica que combina diferents estils i llengües en les seves composicions. Serà a les 7 de la tarda a la plaça del Carbó.

La programació de concerts de música, dansa, teatre i circ, s'allargarà fins al 6 de setembre. El cicle ArtdePas és una iniciativa de l'Ajuntament de Vic que pretén donar a conèixer i promocionar les arts escèniques a la ciutat de Vic oferint una programació cultural gratuïta al carrer durant els caps de setmana d’estiu.
 

Programació

Arxivat a