Set osonencs a la llista de Junts pel Sí

Marta Rovira, Marta Pascal i Marc Viñolas, els qui tenen més possibilitats de ser elegits

Redacció
21 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:16h
Osonencs a la llista de Junts pel Sí.
Osonencs a la llista de Junts pel Sí. | Osona.com

Junts pel Sí ha fet públic aquesta setmana els 135 noms i l'ordre de la candidatura amb què concorrerà a les eleccions del 27 de setembre. La llista per Barcelona finalment incorpora set osonencs, tres dels quals amb possibilitats reals per ser escollits: la secretària general d'ERC i vigatana, Marta Rovira; la portaveu de CDC i també vigatana, Marta Pascal; i el secretari general de Reagrupament i de Roda de Ter, Marc Viñolas. Rovira anirà al 9è lloc, Pascal al 15è i Viñolas al 39è.

A banda d'aquests, més endarrere també hi hauran la directora general de Serveis Consultius i Coordinació jurídica de la Generalitat i de Roda de Ter, Dolors Feliu, i el secretari d'UGT a Osona, Cesc Poch. Feliu ocuparà la posició 46 i Poch la 54.

Per últim, ocuparan uns llocs merament simbòlics l'exalcalde de Vic i expresident de l'Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d'Abadal, que serà un dels últims a tancar la llista; i el cantant d'Els Catarres d'Aiguafreda, Èric Vergés, que serà suplent.