Un miler de persones treballen per la cohesió social a Vic

Èxit de participació al Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural

per Erik Marin , 21 d'agost de 2015 a les 16:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una de les activitats del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural. Foto: Obra Social. Fundació “la Caixa”


Ara farà un any, va néixer a Vic, el Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural, que impulsa l'Obra Social “la Caixa” en col·laboració amb l’Ajuntament de Vic i l’Associació Tapís. El seu objectiu és realitzar una intervenció preventiva i promocional que fomenti les relacions interculturals i afavoreixi la cohesió social, la convivència i una millor qualitat de vida de tots els veïns. Aquest any ja hi han participat 900 persones.


Això suposa una nova manera de promoure el desenvolupament comunitari en poblacions d'alta diversitat cultural gràcies al treball conjunt de l'administració pública, ciutadans, professionals i associacions, tant de l'àmbit públic com privat.

Cal destacar, que des de la seva posada en marxa, el Projecte ha realitzat diverses accions transversals com “ViscaVic” o L'escola Oberta d'Estiu – “Champions Vic”. Unes 700 persones van participar en l'acció global ciutadana, mentre que 200 infants i joves ho van fer a l'Escola Oberta d'Estiu.

 

Participació