Roba un tractor, ataca al seu propietari i intenta forçar un magatzem

Detingut un home de Torelló per delictes de robatori amb força, lesions i danys

Redacció
11 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:08h
Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat a Puigcerdà un veí de Torelló de 43 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de delictes de lesions, robatori amb força i danys.

A primera hora de la tarda de dijous, un veí de Puigcerdà va enxampar un home circulant amb el seu tractor en una finca agrícola situada al camí Vinyola de la mateixa població. En voler aturar-lo, l'home el va intentar atropellar i finalment es va quedar encastat en uns rocs al costat de la via del tren. Va baixar i en la fugida va llençar pedres al propietari del tractor causant-li lesions al cap. El tractor va quedar seriosament danyat.
 
Poc després, els Mossos van rebre l'alerta del jornaler d'una altra finca del carrer Les Fàbriques informant que acabava d'aturar un home que havia forçat l'entrada d'un magatzem de l'explotació agrícola. Un cop a lloc, la policia va comprovar que coincidia plenament amb la descripció de l'autor de l'agressió anterior i va quedar detingut.
 
L'home, amb nombrosos antecedents, va passar dissabte a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.
Arxivat a