Última setmana de celebració de la festa major de Seva

Més d'una trentena d'actes fins al 16 d'agost

Correfoc de la festa major de Seva.
Correfoc de la festa major de Seva. | Adrià Costa
Erik Marin
10 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:03h

Correfoc de la festa major de Seva. Foto: Adrià Costa


Després d'un cap de setmana festiu, la disbauxa de la festa major de Seva afronta l'última setmana de celebracions. Tant dilluns com dimarts, 10 i 11 d'agost, la gresca fa un descans i recupera forces per la resta de setmana, amb més d'una trentena d'activitats.

Dimecres 12, a partir de les deu del matí i fins a les dues del migdia hi haurà jornada de portes obertes amb inflables aquàtics a les piscines Els Roures. Seguidament, a les tres de la tarda i fins a les vuit del vespre, al mateix lloc, hi haurà “Pool Party” amb discomòbil per un preu de 5 euros amb un refresc inclòs. I per acabar el dia, es podrà gaudir del sopar popular amb entrepans al mateix aparcament de les piscines Els Roures.

Pel que fa a dijous 13, des de les deu del matí es realitzarà una xocolatada i concurs de dibuix. Les activitats acabaran a les sis de la tarda, a la Font dels Sords, on es faran bombolles de sabó pels més menuts.

Durant el cap de setmana es realitzaran els actes finals de la festa major que posarà diumenge el punt i final. Divendres 14, a 2/4 de 6 de la tarda, se celebrarà la II Cadirada que es portarà a terme a la plaça de l'Església. Els actes més destacats de dissabte són la final de Tennis del XXVI Màster d'Osona a 2/4 de 8 de la tarda i el gran ball de confeti que es realitzarà a les onze de la nit a la pista poliesportiva.  

Diumenge, durant tot el matí, es podrà participar en el Mercat del “Trasto” i l'artesania. A la tarda, es podrà gaudir del partit de festa major que enfrontaran al U.E. Seva contra el C.E. Berga a les sis de la tarda a l'estadi municipal l'Alzina. Una hora més tard, hi haurà sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa a la plaça de la Creu. I finalment, a les deu de la nit per acabar la festa major, havaneres i rom cremat amb el grup Port-Bo a la plaça de l'Església.
 

Recull de galeries de fotos de la festa major de Seva

Consulta el programa complet